7 miljard titels?

30. apr, 2021
 
Ik mag aan de facebook vrienden nu doorgeven dat onze God niet overvloedig geeft en heeft gegeven , maar dat Hij ALLES al heeft gedaan en nu doet en zal doen. Wij komen niets te kort. Wat Hij ons niet laat zien is zijn tijd. Terug naar de materie: het aantal tokens om aan iedereen te verlenen is ruimschoots gehaald. Er zijn 7.7 miljard mensen hier op aarde. We zitten nu op meer dan 8 miljard. De makers van onze Safemoon tokens zijn zelf voornemens naar Afrika te gaan waar het verschil tussen arm en rijk het grootst is maar waar alle bronnen aanwezig zijn om All in All bekend te maken. Safemoon is nog niet op een grote beurs zoals de bitcoin. De verhandelbaarheid voor een ieder komt eraan. Blijf geloven in Genade en verzoening dan mag je God als Alles herkennen. Zo Hij dat wil.
Amen in Amen.
25. apr, 2021

Nigeria wordt het land met meer inwoners dan er in Amerika zullen zijn. Alleen India blijft onovertroffen. COVID komt ongezien als kwade virus en we betalen niet in vrijheid ervoor om het te doen verdwijnen. Het woord over GENADE en VERZOENING kunnen we gratis horen als vredige muziek en we mogen het houden en om niet doorgeven. Zo simpel . Www.a-I-a.nl amen in amen.

25. apr, 2021
Mijn belofte is om alle mensen 1 digitale coin te geven . Er zal om fiscale reden een leningsovereenkomst komen welke op enig moment kan worden omgezet in een aandeel All in All Body B.V. De token welke tot nader orde zal worden gebruikt is van Safemoon. Wij zijn naar de geest en gaan de dingen naar de geest. Aangezien wij nog in het vlees zijn zal ik e.e.a. materieel moeten aantonen. Op dit moment zijn er 8007 miljoen Safemoon tokens in ons bezit (Let wel eigendom van A i A). Safemoon bestaat nog geen 3 maanden en moeten wij veel uitwerken. Het uitgeven van licenties en mails naar alle mensen zal via heel wat socia Media en bestaande platforms moeten gaan.Aangezien er 7700 miljoen mensen op aarde zijn heeft in de geest een ieder al een token. Laten wij God danken dat wij dit al aan de wereld mogen en kunnen tonen. Er komen elke dag mensen bij maar het aantal Safemoon tokens stijgt ook elke dag. Dus wij hoeven ons geen zorgen te maken dat 1 persoon niet zal ontvangen. Het is voor ALLE mensen .Niemand wordt overgeslagen zelf voor de mensen die zeggen dat ze geen deelgenoot zijn is er nog een vat waarin tokens worden bewaard.
Nogmaals All in Al is ons grootste gedachte goed omdat het van God is en niet van de mens. Wij mogen dat doorgeven.
Amen in Amen
A i A
25. apr, 2021
Aan de houders van Greenpower voorheen Dascoin. Het totaal aantal munten in het systeem is 3.294.166.501. Alle munten zijn uitgegeven en er zullen nooit meer munten in het systeem worden gemaakt. Het muntproces eindigde op 8 mei 2019. In het proces van Safemoon zijn er meer zekerheden. Ik doe hierbij een oproep om te helpen waar geholpen kan worden. De onder steuning van All in All is bevestigd met 7.7 miljard token Safemoon door ook alle mensen van Dascoin 1 token " om niet" te verstrekken. Dascoin viel onder de Evolutie van het Geld. Maar er dient eerst vertrouwen te zijn in een munteenheid waarbij alle mensen gelijk zijn en waar de verdiener 10 % moet kunnen geven en niet 20 % wil ontvangen.
Verbeter de Wereld van het Geld en begin bij jezelf.
 
 
26. mrt, 2021

All Crypto Network LTD

 

https://trade.allcryptonet.com/dashboard.php

https://trade.allcryptonet.com/

 

COINTELEGRAPH.COM NEWS1 HOUR AGO

Bitcoin no longer a fringe asset due to US dollar debasement, says Soros Fund ex...